Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

9/05 Webinar: “Web3 i DeFi: Oportunitats i Riscos en l’accés als serveis financers”

maig 9 @ 5:00 pm - 6:00 pm

El proper 9 de maig, de 17 a 18 h, l’ACCID organitza el webinar “Web3 i DeFi: Oportunitats i Riscos en l’accés als serveis financers”. A la conferència analitzarem com la tecnologia Blockchain està canviant finances, però sobretot des de la perspectiva de la Web3 i les finances descentralitzades (DeFi).

La Web3 és una evolució d’Internet que busca abordar les llacunes en la seguretat, la privacitat i el control de dades en Web1 mentre que les finances descentralitzades (DeFi) són una forma de finançament que no requereix intermediaris tradicionals com ara bancs, o “traders”. Tenen el gran potencial d’aportar uns beneficis significatius a la indústria financera. Com que aprofiten la tecnologia Blockchain, els protocols DeFi poden automatitzar molts processos financers i així reduir costos i augmentar l’eficiència.

Presenten no obstant un gran desafiament. D’una banda, riscos: incertesa reguladora, seguretat i problemes d’escalabilitat. De l’altra, beneficis: a més de procurar un alt rendiment del capital, tenen el potencial d’ampliar l’accés als serveis financers, particularment per a aquells que no tenen accés a serveis bancaris o bancaritzats.

Presenta i modera:

     Montserrat Casanovas, Presidenta d’ACCID

Ponent:

Luz Parrondo, PhD. Directora del departament de Finances, directora del Màster in Accounting and Financial Management i del Postgrau en Blockchain de la UPF Barcelona School of Managment.

 

 

Conferència en línia en el context de la publicació de l’ACCID “Data Analytics. Anàlisi de dades“. Volum núm 35 de la Revista de Comptabilitat i Direcció (RCD).

Formulari inscripció

 

 

 

 

 

Mostra els detalls

Data:
maig 9
Hora:
5:00 pm - 6:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , ,
Lloc web:
www.accid.org

Organitzador

ACCID
Telèfon
934161604 ext. 2019
Correu electrònic
info@accid.org
Visualitza el lloc web de Organitzador
Lost password?