L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció té el plaer d’atorgar els PREMIS ACCID al reconeixement de les tasques realitzades a Catalunya en l’àmbit de la informació financera per professionals, acadèmics i entitats públiques o empreses privades.
Categories
Premi a la trajectòria professional: es poden proposar al premi aquelles persones o entitats que es distingeixen per la seva trajectòria professional en l’àmbit de la comptabilitat.
Premi a l’excel·lència acadèmica: seran candidats al premi aquells acadèmics o institucions acadèmiques que amb les seves publicacions, investigacions, innovació pedagògica o excel·lència en l’ensenyament hagin contribuït sòlidament al desenvolupament de la docència i la investigació de la comptabilitat.
Premi a la tesi doctoral: seran candidats al premi aquelles persones que hagin realitzat en el darrer any acadèmic una tesi doctoral relacionada amb la comptabilitat i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixin ser reconegudes especialment.
Premi a les bones pràctiques en informació financera: seran candidats al premi aquelles entitats públiques o privades que es mereixin el seu reconeixement per la qualitat de la informació i transparència del seu informe anual. Entre altres aspectes es valorarà la informació sobre situació i gestió de riscos, actius intangibles – incloent el capital intel·lectual-, medi ambient i dimensió social.
Premi al millor cas pràctic: Seran candidats al premi aquelles persones que hagin realitzat un cas pràctic, preferentment real, relacionat amb la comptabilitat o la direcció d’empreses, i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixin ser reconegudes especialment. Es premien casos pràctics de grau i casos pràctics de màster. Bases de presentació Premi al millor cas pràctic
Premi al millor Treball de Final de Grau, a partir del 2021 anomenat Premi Gay de Liébana al millor Treball de Final de Grau, “In Memoriam” al professor Jose María Gay de Liébana: Seran candidats als premis aquells estudiants d’universitats i escoles de negoci catalanes que hagin realitzat un TFG que per la seva rellevància, originalitat o aportacions mereixen ser reconeguts especialment.
Premi a la millor Tesi de Màster en Comptabilitat: Seran candidats als premis aquells estudiants d’universitats i escoles de negoci catalanes que hagin realitzat una TM i que per la seva rellevància, originalitat o aportacions mereixen ser reconeguts especialment.
Els treballs presentats haurien de versar sobre temes relacionats amb:
- La comptabilitat
- La informació no financera
- El due diligence
- Les finances
- L’ auditoria
- Temes fiscals relacionats amb la comptabilitat
- Estudis financers
- Comptabilitat de gestió
- Reporting i Controlling
- La viabilitat d’empreses, la valoració d’empreses i de parts d’empreses
- Estratègia empresarial i direcció empresarial
- Els informes de sostenibilitat
Normativa
Els candidats seran acadèmics, professionals, entitats públiques o empreses privades que exerceixin una activitat relacionada amb l’àmbit comptable. Hauran de ser residents a Catalunya o, alternativament, haver aconseguit una projecció reconeguda a Catalunya, i poden ser proposats per qualsevol soci o grup de socis de l’ACCID. Els premiats de les quatre primeres modalitats rebran una estatueta commemorativa dissenyada pel conegut escultor Domènech Fita per encàrrec de l’ACCID. En la modalitat de cas pràctic, el guanyador rebrà un diploma acreditatiu i un lot de llibres ACCID.
Els membres de la Junta de l’ACCID i els membres del Jurat no poden ser guardonats amb els premis que s’incloguin en aquesta convocatòria.
Les persones interessades a inscriure en qualsevol de les categories hauran de presentar la següent informació:
- Premi a la trajectòria professional: curriculum vitae + resum de la trajectòria professional.
- Premi a l’excel·lència acadèmica: curriculum vitae + resum de la trajectòria professional.
- Premi a la tesi doctoral: curriculum vitae + còpia de la tesi doctoral.
- Premi a les bones pràctiques en informació financera: comptes anuals i memòria d’activitats de l’empresa.
- Premi al millor cas pràctic: curriculum vitae + cas pràctic + nota pedagògica.
- Premi Gay de Liébana al millor Treball de Final de Grau : curriculum vitae + TFG.
- Premi Tesi de Màster en Comptabilitat: curriculum vitae + TM.
Presentació de candidatures
El termini per a la presentació de candidatures per la XXII convocatòria dels Premis ACCID el trobaràs en el tríptic informatiu.
Les candidatures s’han d’enviar a l’ACCID info@accid.org
Jurat
El jurat estarà format per experts de l’àmbit acadèmic i professional comptable anomenats per la Junta de Govern d’ACCID.
- Montserrat Casanovas, presidenta d’ACCID.
- Xavier Subirats, vicepresident 1r d’ACCID.
- Emili Gironella, soci-director de Gironella Auditors.
I els membres de l’Agrupació de Professorat de Comptabilitat i Control ACCID:
- Núria Arimany, professora de la Universitat de Vic-UCC.
- Francesc Gómez, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.
- Ester Oliveras, professora de la Universitat Pompeu Fabra.
- Xavier Osés, professor de la Universitat de Barcelona.
- Gonzalo Rodríguez, professor de l’IQS School of Management.
- Carme Viladecans, professora de la Universitat de Vic-UCC.
Premiats
2023
FUNDACIÓ GAVINA
2022
FORMACIÓ I TREBALL: La Fundació Amiga
2021
CELLNEX TELECOM
2020
FLUIDRA
2019
RCD Espanyol
2018
Aigües de Mataró
2017
Futbol Club Barcelona
2016
Cooperativa d’Arrossaires del Delta de l’Ebre
2015
Torrons Vicens
2014
2013
Caixa d’Enginyers
2012
Abertis
2011
Universitat Oberta de Catalunya
2010
Ajuntament de Tarragona
2009
Aigües de Reus
2008
Aigües del Prat, S.A
2007
Abacus
2006
Caifor
Fundació de l’Escola Superior de Música de Catalunya
2005
Diputació de Barcelona
2004
Ajuntament de Sant Cugat
Banc Sabadell
2003
2023
Daniel Faura Llimós
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Llicenciat en Dret, i Professor Mercantil. Censor Jurat de Comptes i membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes. President d’ACCID entre 2018 i 2022, Soci-Fundador de Faura-Casas, Auditors Consultors (1986), i Secretari d’AMA, Arc Mediterrani d’Auditors, que integra més de 25 Col·legis Professionals de Espanya, França i Itàlia. President del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, del 2010 al 2018. Tresorer de la Intercolegial de Catalunya, (2011-2018). Representant espanyol al Comitè de Sector públic de la FEE amb seu a Brussel·les (2003-2010). Entre altres.
2022
Eduard Soler Villadelprat
Ha estat membre de la Junta de Govern, tresorer i degà de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona i membre i tresorer del Consell Superior del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials. Actualment, és secretari general de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya; membre del Ple del Consell General d’Economistes d’Espanya, tresorer del Consell Superior d’Economistes d’Espanya i Censor Jurat de Comptes
2021
Jordi Conejos
Economista, soci del despatx professional d’economistes EVE, membre del Consell de l’empresa de consultoria internacional Competitiveness, professor de la UB, la Universitat Pompeu Fabra i ESADE, ex director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, ex Conseller delegat d’Agrupació Mútua, ex President Executiu del Bankpime i ex degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya
2020
Àngels Roqueta
Sòcia fundadora de Compas, economista i auditora de comptes
2019
Alfred Albiol
Vicesecretari general del Consell General d’Economistes i vicepresident del REFOR
2018
Joan B. Casas
Exdegà del Col·legi d’Economistes
2017
Mercè Martí Queralt
Economista i Censora Jurada de Comptes
2016
José Manuel Lizada
Universitat Pompeu Fabra – ESADE
2015
President del “Consejo General del Colegio de Economistas”
2014
2013
Jesús Lizcano
Universidad Autónoma de Madrid
2012
Josep M. Gassó
President Consell Administració de Gassó Auditores
2011
Lluis Mata Remolins
Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers
2010
Albert Folia
Degà del Consell de Col·legis de Titulats Mercantils
2009
Joan Amat
Exdegà del Col·legi d’Economistes de Catalunya
2008
Ramon Poch Torres
Auditor
2007
Antoni Brufau
President de Repsol
2006
Antoni Pont Amenós
President del Grup Borges
2005
Salvador Alemany Mas
Conseller delegat de ABERTIS Infraestructures
2004
Asociación de Expertos Contables de España
2003
Antoni Goxens Duch
Universitat de Barcelona – AECE
2023
Xavier Osés García
Doctor en Administració i Direcció d’Empreses per la UB. Professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat de la UB. Ha participat com a professor en diversos màsters de la Universitat de Barcelona, en universitats i institucions nacionals i Internacionals, en cursos i conferències en Col·legi d’Auditors de Catalunya, Col·legi d’Economistes de Catalunya, Cambres de Comerç i altres institucions, en l’àmbit de la Comptabilitat. Coordinador de la Comissió de relacions entre Comptabilitat i Fiscalitat de l’ACCID. Secretari de la Junta de Govern de l’Agrupació de Professorat de Comptabilitat i Control (APC-ACCID). Membre de la Comissió de Comptabilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Membre del Registre d’Economistes Comptables del Consell General d’Economistes d’Espanya. Entre altres.
2022
Manuel Rejón López
Auditor de comptes, Consultor en matèria NIIF, NIIF-PIME i XBRL. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universidad de Granada, Professor d’auditoria i comptabilitat, preparador per a l’accés al ROAC, consultor i director de creA-sset. Ha publicat en les revistes professionals de comptabilitat i informació financera més prestigioses d’Espanya i Amèrica Llatina una col·lecció d’articles relacionats amb les NIIF i el nou Pla General de Comptabilitat. En 2008 va publicar un llibre sobre la reforma comptable a Espanya, “Manual Pràctic del nou Pla General de Comptabilitat 2008” i anualment el llibre «Tancament Comptable i Fiscal per a les Pimes» amb col·laboració amb Supercontable i ACCID
2021
Joan Mª Amat Salas
Professor de diferents Universitats i Escoles de Negoci com: EADA Business School, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, i UPF Barcelona School of Management
2020
Jordi Martí Pidelaserra
Universitat de Barcelona
2019
José Luis Gallizo
Universitat de Lleida
2018
Josep Maria Gay de Liébana
Economista
2017
Xavier Puig
Universitat Pompeu Fabra
2016
Francesc Gómez
Universitat Autònoma de Barcelona
Antonio Dávila
IESE Business School
2015
Carlos Mallo
Universidad Complutense de Madrid
Diego Prior
Universitat Autònoma de Barcelona
2014
Gregorio Labatut Serer
Universitat de València
2013
Cenric Genescà Garrigosa
Universitat Autònoma de Barcelona
2012
Joan Massons
ESADE – Universitat Ramón Llull
2011
Vicente Ripoll
Universitat de València
2010
Leandro Cañibano
Universidad Autónoma de Madrid
2009
Ramon Adell
Universitat de Barcelona – President de l’Associació de Directius de Barcelona
2008
Josep M. Rosanas
IESE Business School
2007
Magi Pont Mestres
Universitat de Barcelona
2006
Jorge Tua
UAM i ASEPUC
2005
Teresa Buira Sabaté
Escola de comerç
2004
Fernando Pereira
IESE Business School
2003
Josep Angrill Miravent
ESADE
2023
“Transparència i obligacions econòmiques, comptables i fiscals de les entitats culturals no lucratives a Catalunya”
Cristina Cinelli Pina
Universitat de Barcelona
2022
“Three essays on Business Groups discount in Chile: Theory and empirical study”
Rodrigo Hernán González González
Universitat de Barcelona
2021
“Ex aequo”
“L’impacte de les pràctiques de qualitat i mediambientals en el sector de l’hostaleria”
Marc Oliveras Villanueva
Universitat de Girona
“Factores de rentabilidad en el sector porcino español”
Alba Cardil Forradellas
Universitat de Lleida
2020
“Alineamiento estratégico entre negocio y tecnologías de la información (TI)”
Pablo Gajardo Baeza
Universitat de Lleida
2019
“Noves eines per a l’anàlisi sectorial: Aplicació al sector agrícola català”
Elena Rondós
Universitat de Girona
“Essays on Regulatory Interventions in Corporate Governance Reforms”
Jiyuan Dai
IESE Business School
2018
“Qualitat i seguretat en la indústria aèria i la seva influència en la rendibilitat de les empreses”
Nicole Kalemba
Universitat Rovira i Virgili
“Les empreses hospitalàries espanyoles en el context europeu: Anàlisis dels estats financers, comunicació i responsabilitat social”
Judit Creixans Tenas
Universitat de Vic
2017
“Manipulación contable en las ofertas públicas de venta de las .com americanas”
Miguel Fresneda
Universitat de Barcelona
2016
“Metodologies de Valoració d’Empreses del Sector Hoteler. Contemplant la Creació de Valor”
Pol Santandreu
Universitat de Barcelona
2015
Universitat Politècnica de Catalunya
2014
Universitat de Vic
2013
“L’eficiència del mercat immobiliari: estratègies i instruments”
Anna M. Panosa Gubau
Universitat de Girona
2012
“El Cuadro de Mando integral: de la teoría a su implantación práctica”
Lucia Clara Bancheiri
Universitat Rovira i Virgili
2010
“Harmonització material sota alternatives de comptabilització: estudi de la introducció de les nic a les empreses incloses a l’índex s&p 350europe”
Jordi Perramon
Universitat Pompeu Fabra
2009
“Understanding the Ethical Consumer. Collective and Individual Projects and Derived Meanings. An Exploratory Study in the Cooperatives of Responsible Consumption”
Eleni Papaoikonomou
Universitat Rovira i Virgili
2008
“La cultura corporativa: Impacto de la cultura en los resultados intangibles de las empresas. Una aplicación a la gran empresa catalana”
Enric Serradell López
Universitat Oberta de Catalunya
2007
“Essays on causal performance measurement models”
Yuliya Kasperskaya
Universitat de Barcelona
2006
“La relevancia del valor de los datos contables en el mercado de valores español: Un estudio empírico para el período 1986-2003”
Josepa Alemany
Universitat Pompeu Fabra
“El desarrollo de la contabilidad en los micro estados europeos durante el período 1999-2003. El caso especial de Andorra”
Jordi Espasa
Universitat Rovira i Virgili
2005
“Noves Tendències en Control de Gestió: La Comptabilitat Analítica a les Corporacions Locals”
Llorenç Bagur
Universitat Pompeu Fabra
“Nuevas Tendencias del Control de Gestión en el Sector Público: El Cuadro de Mando Integral en la Universidad Pública Española”
Josep Lluis Boned
Universitat Pompeu Fabra
2004
Antoni Barón
Universitat Politècnica de Catalunya
2003
“La Comptabilitat i els reptes de l’actual management empresarial: des de la rendició clàssica de comptes fins a la comptabilitat i l’auditoria social”
Jordi Morrós
Universitat de Barcelona
2022
PRIMER PREMI
“Composició del Patrimoni net en les empreses de l’IBEX 35 no financeres: El cas de la reserva de capitalització”
Arminda Rodriguez Duran
Universitat Autònoma de Barcelona
SEGON PREMI
“Cop de Mà, creps inclusives”
Alexandra Cano Teixidó i Irene Dangla Sandoval
TecnoCampus Mataró-Maresme
TERCER PREMI
“Projecte de reaprofitament dels residus orgànics universaitaris i potenciació de l’economia circular”
Joan Sansa Pueyo
Universitat de Girona
2021
PRIMER PREMI
“Análisis bursátil de 6 empresas del Ibex 35 durante el período 2019-20”
Núria Hom Serra
Universitat de Barcelona
SEGON PREMI
“How the life insurance income statement changes from IFRS 4 to IFRS 17”
Gonzalo Belotto Morales
Universitat de Barcelona
TERCER PREMI
“El sector farmacèutic a Espanya. Impacte de la Covid-19 en els estats financers de l’any 2020″
Houda El Boukrioui
Universitat Autònoma de Barcelona
2020
PRIMER PREMI
“La comptabilitat creativa: revisió i comparativa utilitzant model Beneish M-Score”
Guillem Ibáñez Faus
Universitat Rovira i Virgili
SEGON PREMI
“Diagnosi de les finances ètiques a Espanya. Anàlisi de l’oferta i la demanda”
Jan Pol Tarruell Landauro
Universitat Pompeu fabra
TERCER PREMI
“Taxonomy of Money: Assessment of future economic and social implications”
Àlex Garriga Grau, Iván Ibáñez de Garayo Núñez i Víctor Sastre Huete
Universitat Pompeu Fabra
2019
PRIMER PREMI
“Valuation of the automotive industry”
Daniel Melenchón
Universitat Autònoma de Barcelona
SEGON PREMI
“La liquidez en el sistema bancario”
José Lupión Hernández
Universitat Autònoma de Barcelona
TERCER PREMI
“La información contable de las compañias españolas cotizadas, sector industria farmacéutica”
Ada Beatriz Feltes
Universitat de Barcelona
“Connecting Star-ups: Innovació Oberta entre Corporates i Start-ups”
Núria Manils
Universitat Pompeu Fabra
PRIMER ACCÈSSIT
“Una aplicación macroecónomica del análisis espectral”
Ivan Kurdryashev
Universitat de Barcelona
SEGON ACCÈSSIT
“Experiencia del cliente en Airbnb: propuesta y validacion de una escala de medición”
Luis Lavilla
Universitat Internacional de Catalunya
TERCER ACCÈSSIT
“Implementation of a System of Individual Capitalization Accounts in Spain”
Joan Carles Garcia
Universitat Autònoma de Barcelona
2018
“Blackscholes para la valoración de empresas en riesgo de quiebra. Estudio del modelo y valoración de Banco Popular Español, S.A”
Raül Ortega Esteban
Universitat de Barcelona
2017
“Análisis de los estados financieros de Danone S.A., en el período 2008-2015. Crisis económica y recuperación”
Josep Santamarina Fernàndez
Universitat Oberta de Catalunya
“Formas de elaborar una revista: adquisición propia u obtención por contrato de licencia”
Jessica M. Bermúdez Ramírez
Universitat de Barcelona
2016
“Camino hacia el intercambio automático de información fiscal. Tendencias actuales en Intercambio Internacional de Información Tributaria: MODELO 720, RUBIK y FATCA.”
Oscar Martínez Soualem
Universitat de Barcelona
2015
“Insolvency risk: Characterisation and prediction”
Adrià Xaus i Susana Pariente
Universitat de Barcelona
2022
PRIMER PREMI
“Divergencias del Impuesto sobre la Renta de las Personas Físicas según el modelo autonómico aplicable”
Borja Monreal Pujol
Universitat de Barcelona
SEGON PREMI
“Deducciones de I+D+i, enfoque contable y fiscal”
Jiajing Chen
Universitat de Barcelona
TERCER PREMI
“Construint un futur sostenible. El paper de les empreses en la sostenibilitat“
Ariadna Sentís Camprubí
Universitat Autònoma de Barcelona
2021
PRIMER PREMI
“The Impact of The Disclosure of Key Audit Matters on Market Reaction and Audit Quality, An Empirical Analysis from Spanish IBEX 35”
Hansen Yang
Universitat de Barcelona
SEGON PREMI
“Incertidumbre y probabilidad: Incorporación del riesgo en el proceso de planificación y presupuestación anual de una fundación”
Rubén Gutiérrez Mingueza
Universitat Oberta de Catalunya
TERCER PREMI
“ENAGÁS S.A: análisis de los estados financieros, de la gestión del circulante operativo y determinación del riesgo, de su posible incorporación a la cartera y del valor de la compañía“
Sergio Rueda Jiménez
Universitat Oberta de Catalunya
2020
PRIMER PREMI
“La metodologia de valoració de les operacions vinculades en el marc de l’impost sobre societats”
Laia Vilalta Eritja
Universitat de Lleida
SEGON PREMI
“La Norma Internacional de Información Financiera Nº16. Arrendamientos – Impacto en las decisiones de los stakeholders”
María Cecili De Luca Leone
Universitat de Barcelona
TERCER PREMI “Ex-Aequo”
“Hacia nuevos marcos contables. La sostenibilidad como un elemento clave“
Andrea Jurado Fuentes
Universitat de Barcelona
“Propiedad empresarial y calidad contable: evidencia en empresas españolas”
Jaume Fernàndez Ramells
Universitat de Lleida
2019
“La responsabilidad social corporativa y la fiscalidad: el caso Inditex”
Andrea Valls
Universitat de Barcelona
2018
“Aplicación práctica del Patent Box y su interacción con los precios de transferencia”
Juan Ignacio Porro
Universitat de Barcelona
2017
“Salvedades más comunes en los informes de auditoría del ejercicio 2015 de grandes empresas en España”
Rebeca Mahedero Muñoz
Universitat de Barcelona
2016
“Incongruencias e irregularidades en El impuesto de Sucesiones y Donaciones”
Sergio Bermejo García
Universitat de Barcelona
2015
“If it seems to be to good to be true, it most likely is”
2022
PRIMERA POSICIÓ
“NORMATECH, S.L. Quan arriba l’oportunitat”
Pere Lluis Gómez Ortiz
EUNCET Business School
2021
PRIMERA POSICIÓ
“Anàlisi d’empresa Almirall S.A.”
Agueda Ruiz, Judit Cayuela, Alex Carreras i Claudia Hoces
Universitat Autònoma de Barcelona
SEGONA POSICIÓ
“Cas Ametller Origen: cap a una cadena de subministrament centralitzada, circular i semiautomàtica”
Oriol Montanyà, Erola Palau i Andrei Boar
UPF – Barcelona School of Management
TERCERA POSICIÓ
“Anàlisi econòmic i financer de Toni Pons i Castañer”
Laia Perich, Núria Porta i Júlia Colomer
Universitat de Girona
2020
PRIMERA POSICIÓ
“NH Hoteles”
Teresa Cianca, Maria Jané i Clàudia Lotina
Universitat Pompeu Fabra
SEGONA POSICIÓ
“BMW Group”
Kiona Oberé, Elisabeth Hanousek, Filippo Bolini i Danielle Kotter
Universitat Pompeu Fabra
TERCERA POSICIÓ
“Anàlisi d’empresa EDUCA BORRÀS, S.A.U.”
Houda El Boukrioui, Catarina Farinha, Luis Anderson i Farhan Sahid
Universitat Autònoma de Barcelona
2019
PRIMERA POSICIÓ
“Mango financial statements analysis year 2019–2020”
Laura Alboquer, Anna Bellot, Laia Ollé, Gal·la Sisquella i Olga Triay
Universitat Pompeu Fabra
SEGONA POSICIÓ
“NESTLÉ ESPAÑA”
Jazmine Serena, Habib Kareem, Tian Tian, Juan Carlos Domínguez
Universitat Autónoma de Barcelona
TERCERA POSICIÓ
“Grupo Damm”
Carlos Riera, Arnau Mas, Clàudia Oliu, Adrià Planas
Universitat Pompeu Fabra
2018
“TESCO PLC”
Maria Sallent, Nerea Pérez i Paula Valanzuela
Universitat Pompeu Fabra
“EUROPASTRY”
Jana Font, Núria Ribalta, Júlia Carol i Carla RIbalta
Universitat Pompeu Fabra
2017
“Cas Casa Tarradellas”
Gerard Campabadal, Daniel Castro, Tomás D’Adamo, Carla Ferrer, Júlia González i Patricia Santos
Universitat Pompeu Fabra
2016
“Cas TESLA Motors, Inc”
Ivan Agudo, Eduard Casanova, Marc Esgleyes, Iñaki Martinez de Morentin i Victor Rechacha
Universitat Pompeu Fabra
2015
“Cas UNIDECO-Codorniu”
Alex Buxó, Ha Hoang, Marta Solé i Victoria Madi
Universitat Pompeu Fabra
2014
Universitat Pompeu Fabra
2013
“Cas pràctic El Grup Damm. Les tres C: Cultura, Calor i Catalunya”
Àlex Garcia, David Inglés, Patricia Marca i Núria Vicens
Universitat Pompeu Fabra
2012
Primer Millor Cas Pràctic
“Cas Barça”
M. Àngels Farreras, Joan Molins, Josep Puig i Elena Rondos
Universitat de Girona
Segon Millor Cas Pràctic (Ex-Aequo):
“Cas Sonar”
Jorge Bernardez López
Universitat Internacional de Catalunya
“Cas Grupo Duhl”
Jesús Anglà Jiménez i Araceli Rodríguez Merayo
Universitat Rovira i Virgili
2011
“Cas Munich”
Daniel Salrach Ruiz, Guillem Roig Lleopart, Marc Chamarro Bartolomé, Albert González Gámez i Albert Morgades Abellà
Universitat Pompeu Fabra