Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

20/04 Conferència ONLINE (Webinar): “GreenControlling. Una guia per a la integració exitosa dels objectius ecològics en la planificació i gestió empresarial”

abril 20, 2021 @ 6:00 pm - 7:30 pm

CONFERÈNCIA EN CASTELLÀ

La UE s’esforça per convertir-se en el primer continent amb clima neutre per al 2050. La importància de la sostenibilitat continua augmentant per a la gestió i el control de les empreses.

Per què seguir aquesta sessió?

 • Per a conèixer el treball del grup de treball «Green Controlling for Responsible Business» de l’ICV (International Controller Association): solucions orientades als objectius, pràctiques i realitzables.
 • Per a conèixer la guia de GreenControlling i beneficiar-se dels coneixements dels experts sobre eines i mètodes de reporting ecològics provats.
 • Per a tenir un resum de l’actualitat a nivell de la revisió de la directiva d’informació no financera de l’EU i les tendències a nivell dels estàndards internacionals.
 • Per a tenir una idea de les arquitectures d’un quadre de comandament integral de sostenibilitat (SBSC) i la recent aportació de Robert Kaplan.

Introducció:

En un entorn amb creixent importància dels factors ESG (Environment, Social , Governance) és més oportú que mai, compartir els treballs que durant anys ha dut a terme la Comissió de Greencontrolling de la ICV (International Controlling Association) i que s’han sintetitzat en el llibre Greencontrolling i en els documents tècnics que han generat recentment. Així mateix s’estan desenvolupant diferents iniciatives internacionals clau per a disposar d’un estàndard global en ESG i renovar la Directiva Europea d’Informació de Sostenibilitat (Inf. No Financera, NFRD). A fi de compartir aquests avanços es proposa aquesta sessió.

 

Ponente:

 • Axel Ehberger, Consultor en Control de Gestió, president del grup de treball a Espanya de l’ICV i membre del Cercle Controller de la AHK, professor de Control de Gestió en Tecnocampus Mataró i Feda EDU (German Business School).

Presenta i modera:

 • Xavier Subirats, vicedegà del CEC, vicepresident 3r ACCID, assessor en Tax, Reporting i Govern Corporatiu, Soci d’AMSEL ASSESSORS, membre d’IBCS i d’ICV.

 

Com accedir a la xerrada ONLINE?

Abans de l’acte rebrà un correu electrònic amb l’enllaç URL i contrasenya per a poder accedir a la sessió ONLINE.

 • Per accedir cal identificar-se amb el nom, cognoms i adreça de correu electrònic. 
 • Per escoltar als ponents, abans d’accedir a la sala, ha d’activar el micròfon.
 • Un cop dins de la sala, els micròfons dels assistents estaran apagats durant tota l’activitat per a no interferir en les ponències.
 • Es podran fer preguntes a través del xat de preguntes i respostes o amb el botó d’aixecar la mà per a intervenir amb veu.

Podrà gaudir de la xerrada dels ponents i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu comunicació@accid.org

 

NOTA INFORMATIVA: 

Els materials post conferència (presentació del ponent + gravació) tindran un cost de 25€/descarrega (socis) i de 40€/descarrega (no socis). S’han de sol·licitar a info@accid.org

Mostra els detalls

Data:
abril 20, 2021
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

CEF
World Compliance Association
ACCID
Lost password?