Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

09/11 Conferència: Bon Govern Corporatiu: La participació femenina i la governança. El Cas Amat Immobiliaris

novembre 9, 2018 @ 12:00 pm - 2:00 pm

La participació femenina en els llocs directius i els òrgans d’administració de les empreses suposa fets diferencials significatius.

La participació de les dones en els òrgans de govern, el nombre d’empreses dirigides per elles o, si escau, la propietat d’aquestes és un tema de debat actual, tant en el pla acadèmic com en el professional. Malgrat les diferents polítiques posades en marxa amb la finalitat d’augmentar la presència femenina en els diferents sectors empresarials, els resultats fins al moment no són gaire encoratjadors. No obstant això, s’ha demostrat que la presència femenina en els òrgans de govern o llocs de responsabilitat tenen un impacte directe en el compte de resultats. En un estudi transversal, que incloïa prop de vint-i-dues mil empreses de més de noranta països, es realitzava aquesta asseveració. S’apuntaven dos motius per a aquesta correlació: que el rendiment de les dones millora després de constatar aquesta realitat en la seva empresa i, d’altra banda, que la diversitat de gèneres en les posicions de major nivell també genera un impacte positiu en l’empresa. El cas Amat Immobiliaris és un clar exponent d’aquests diferencials i en el context d’aquest cas s’explicaran les polítiques de conciliació posades en marxa per l’empresa.

Representant UVIC:

Anna Sabata, professora del Departament d’Economia i Empresa de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Ponent:

Jordi Carrillo, llicenciat en Dret i Ciències Polítiques, Executive MBA per IESE i Doctor en Organització d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya. Consultor empresarial independent. Acadèmicament col·labora amb EAE Business School.

Hora: 12:00
Lloc: Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya-Sagrada Família, 7-08500 Vic. Edifici F

 

Mostra els detalls

Data:
novembre 9, 2018
Hora:
12:00 pm - 2:00 pm

Recinte

Universitat de Vic

Organitzadors

Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
ACCID
Lost password?