Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

07/02 Webinar | “Identificació i valoració dels riscos d’incorrecció material en l’auditoria”

febrer 7 @ 5:00 pm - 6:00 pm

ACCID i el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya organitzem el proper dia 7 de febrer un webinar en què es tractarà sobre l’auditoria i en concret sobre la identificació i la valoració dels riscos d’incorrecció material.

A la conferència en línia es tractarà sobre els components del risc d’auditoria. Per avaluar el risc d’incorrecció material ha de considerar-se tant la importància relativa, de la qual s’explicaran els diferents conceptes que l’engloben, com l’avaluació del risc d’incorrecció material mitjançant el coneixement de l’entitat i el seu entorn.

Parlarem també sobre quins factors cal considerar per obtenir aquest coneixement i, en relació amb el control intern, com ha d’analitzar-se partint dels cinc components establerts per COSO. Així es poden identificar els riscos de negoci que podrien suposar una incorrecció material en els estats financers. Finalment, es tractarà sobre si podria ser d’utilitat la normativa d’auditoria per ajudar determinades empreses a formalitzar les seves estructures de control intern.

Ponent

Rosa Puigvert Colomer.

Directora del departament tècnic del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Anteriorment havia estat gerent d’Ernst & Young. ROAC – ESADE.

 

 

Formulari inscripció

 

 

Mostra els detalls

Data:
febrer 7
Hora:
5:00 pm - 6:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,
Lloc web:
www.accid.org

Organitzador

ACCID
Telèfon
934161604 ext. 2019
Correu electrònic
info@accid.org
Visualitza el lloc web de Organitzador
Lost password?