Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

15/02 V Jornada Blockchain “Pilot Regime. La tokenització d’instruments patrimonials i de deute”

febrer 15 @ 4:30 pm - 6:30 pm

“Pilot Regime. La tokenització d’instruments patrimonials i de deute”. Eix de la V Jornada Blockchain que organitzem ACCID i Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) el proper 15 de febrer. Tindrà lloc a la seu de la Borsa de Barcelona, Passeig de Gràcia, 19, de les 16:30 H a les 18:30 H. És una activitat presencial i gratuïta.

Des d’Europa s’ha establert un Sandbox anomenat Pilot Regime que permet a les empreses provar els mecanismes de tokenització d’instruments financers durant un període inicial de sis anys, ampliable a nou anys. Amb l’objectiu de salvaguardar la integritat del mercat, protegir els inversors i evitar riscos per a l’estabilitat financera, durant el règim pilot només es permetrà la negociació o el registre en infraestructures DLT d’accions d’emissors amb una capitalització borsària inferior a 500 milions d’euros , bons i altres formes de deute titulitzat amb un volum d’emissió inferior a 1.000 milions d’euros, i participacions específiques en organismes d’inversió col·lectiva els actius gestionats dels quals tinguin un valor de mercat inferior a 500 milions d’euros.

Programa

16:30 H – Acreditacions

17.00 H – Benvinguda Institucional

Montserrat Casanovas. Presidenta d’ACCID.

 

 

 

Luís Herrero.President de Barcelona Centre Financer Europeu

 

 

17:10. H.- Inici de les intervencions

Modera

Luz Parrondo, PhD. Directora del departament de Finances, directora del Màster in Accounting and Financial Management i del Postgrau en Blockchain de la UPF Barcelona School of Managment.

 

 

Ponents

Joaquim Matinero Tor. Digital Legal Expert. Advocat bancari i financer Blockchain. Professor a ESADE i a la Universitat de Lleida.

 

 

Yael H. Oaknin. Fundadora i CEO de Token City / Tokenization / Real World Assets / Web 3 / Secondary Market / Nomenada Dona Innovadora de Referència a Espanya per l’Alt Comissionat del Govern d’Espanya / Angel Investor.

 

 

Albert Salvany. Fundador de Funding Fast. FINTECH, Open Banking, DeFi and web3 | Strategic Advisor | FIAT & Crypto Trader.

 

 

Virginia García-Trevijano Hinojosa. Sòcia fundadora a Abbaco Markets | Capital Markets | Pyme | SOCIMI | Experta en assessorament legal i compliance en Blockchain i Web 3.0 per la CGAE i Blockchain Intelligence Expert | WLW Women in a Legal World.

Joana Marabella. CLO i cofounder de Balize.

 

 

 

18:30 H.- Cloenda

INSCRIPCIÓ

 

Mostra els detalls

Data:
febrer 15
Hora:
4:30 pm - 6:30 pm
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
Barcelona Centre Financer Europeu
Lost password?