PRESENTACIÓ

VIII Jornada ACCID i APC
Noves Tecnologies en Comptabilitat i Direcció 

L’ACCID, organitza la Vuitena Jornada Catalana de Comptabilitat i Direcció, que tindrà lloc el dia 31 de maig de 2024, amb una durada d’un matí en format híbrid (presencial-on line) i se celebrarà a la seu coorganitzadora de la Facultat d’Economia i Empresa–Campus Sabadell de la UAB.

Els interessants avanços tecnològics que estan arribant, estan transformant la societat, l’empresa i l’economia. Algunes tendències que ja es feien porten nous enfocs i d’altres noves arriben per tenir molt a dir.

Estem només a l’inici però aquest 2024 començarem a veure de veritat el seu potencial.

En l’àmbit empresarial poden ajudar a una major productivitat i eficiència, a accelerar noves competències en tot tipus de treballs, a perfeccionar processos, a estalviar en costos, i fins i tot millorar la conducta empresarial per un futur més sostenible, sense renunciar a l’eficiència i al creixement.

Noves tecnologies com la IA, el Blockchain, Data Analytics, entre d’altres, ajudaran a accelerar operacions, capitalitzar noves oportunitats en els mercats, millorar la retenció de talent, així com dotar d’agilitat a l’empresa i ser un factor diferencial davant la competència.

L’esdeveniment anual de referència en matèria de Comptabilitat i Direcció, la Jornada ACCID, té com a objectiu reunir a professionals independents, acadèmics, directius i responsables d’aquestes matèries en els àmbits privats, públics  i organitzacions no lucratives. És una oportunitat única de divulgar, debatre, i compartir les darreres regulacions, tendències, innovacions, problemes pràctics i solucions adoptades en els àmbits de la Comptabilitat i la Direcció.

Esperem que els temes escollits, atesa la seva actualitat, mereixin l’interès dels associats, professionals i acadèmics, i contribueixin a l’actualització i millora del coneixement, sempre necessaris.

Us hi esperem!

Montserrat Casanovas
Presidenta de l’ACCID

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Tweet