Presentació

L’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció) organitza el Vuitè Congrés Català de Comptabilitat i Direcció, que tindra lloc els dies 6 i 7 de juny de 2019, a l’IQS School of Management.

En un moment d’extrema complexitat degut a: globalització, regulacions creixents, canvis en la governança, disrupció tecnològica digital, també augmenten les expectatives sobre els professionals relacionats amb la comptabilitat, ja sigui del entorn empresarial, professional o acadèmic, i en aquestes circumstàncies el Congrés esdevé una cita del màxim interès.

El programa del Congrés inclourà diferents conferències amb temàtiques de màxima actualitat, i s’hi desenvoluparan sessions de treball simultànies en les que  es tractaran continguts relacionats amb els àmbits comptable, financer i del control de gestió.

A més, inclourà la trobada anual de l’Agrupació de Professors de Comptabilitat i Control. Igual que en les edicions anteriors, que han comptat amb una mitjana de 800 assistents, esperem que aquesta edició sigui del màxim interès per als professionals, acadèmics i estudiants.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre OMNIA Science i l’ACCID, referent al VIII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció, s’editarà un número especial de la revista Intangible Capital, en la què es publicaran els articles de comunicacions acadèmiques que es presentin al VIII Congrés.

Daniel Faura
President

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Tweet