Revista de Comptabilitat i Direcció

Revista de Comptabilitat i Direcció núm. 24

Noves tendències en Controlling

Diversos autors
editorial
Barcelona, 2017. 170 pàgines.
Preu soci: 18 €
Preu no soci: 18,95 €

A conseqüència de la globalització i per dur a terme una acurada gestió, es necessita gestionar una cada vegada més voluminosa quantitat d’informació, i tot això, precisament en una època en què els recursos no són el que podríem dir abundants.

En aquest entorn, conèixer les necessitats reals dels teus clients i destinar els recursos en on aquests generin realment valor pot resultar bàsic per sobreviure. El paper del controller i la informació que aquest genera, el reporting, juguen per tant cada vegada més, un paper estratègic en qualsevol organització.

El present monogràfic se centra precisament a analitzar quines són les últimes novetats en controlling i reporting financer i en introduir conceptes tan de moda, i alhora tan desconeguts pels financers, com la gestió del talent a les organitzacions, la relació del controller amb el Big Data, el reporting i la transparència en temes de sostenibilitat i responsabilitat social o com optimitzar la presentació d’informes financers per facilitar al màxim l’anàlisi de la informació.

Tweet