Revista de Comptabilitat i Direcció

Revista de Comptabilitat i Direcció núm. 13

Noves tendències en Gestió Pública

Varis autors
Editorial
Barcelona, 2011. 253 pàgines.
Preu soci: 18,00€
Preu no soci: 18,95€

En els darrers temps el sector públic s’ha convertit en el centre de totes les mirades al convertir-se en l’executor de retallades de despesa dirigides a trobar l’estabilitat pressupostària. Més que mai, per tant, és necessària una adequada gestió dels recursos públics de manera que es pugui seguir mantenint el nivell i qualitat dels serveis que fins ara es prestaven però comptant amb una estructura de despesa inferior.

Aquest número se centra en l’anàlisi de la gestió pública des de diferents perspectives amb el fi de proporcionar eines amb les quals abordar aquesta nova època para la que sense dubte necessitem també noves solucions.

L’obra inclou aportacions de Diego Prior, María Petra Sáiz, Jordi Mabras, Pilar Soldevila, Carlos Vivas, Josep Maria Canyelles, Luis Pardo, Gemma Pérez, David Ortiz, José Luis Zafra, Laura Alcaide, Ana María Plata, Manuel Pedro Rodríguez, Antonio M.López, Isabel Brusca, Emilio Martín, Lucia Clara Banchieri, Fernando Campa, Emma Gorgori, Nuria Arimany i Carme Viladecans.

Tweet