Revista de Comptabilitat i Direcció

Revista de Comptabilitat i Direcció núm. 12

Noves tendències en finançament empresarial

Varis autors
Editorial ACCID
Barcelona, 2011. 240 pàgines.
Preu soci: 18,00€
Preu no soci: 18,95€

En els darrers anys, el finançament empresarial s’ha convertit en un dels elements més difícils de gestionar per les empreses. Encara fins als primers anys del segle XXI les entitats es podien finançar sense grans problemes, aquest escenari ha canviat per complet recentment, pel fet que l’accés al finançament per part de les empreses ha estat cada cop més difícil. En l’entorn actual les dificultats per accedir al crèdit, les denegacions de renovacions de pòlisses o la impossibilitat de descomptar alguns efectes comercials ha portat a moltes empreses, especialment petites i mitjanes, a passar series dificultats per seguir en funcionament.

L’obra inclou aportacions de Xavier Puig, Gemma Cid, Jordi Soley, Jordi Fabregat, Montserrat Casanovas, Jose Luis Martín, Cecilia Téllez, Fernando Gómez-Bezares, Javier Santibáñez, Patricia Crespo, David Castillo, Christian Serarols, Magda Cayón, Giuseppe Criaco, Oriol Amat, Pilar Soldevila i Soledad Moya.

Aquest conjunt de treballs pretén oferir una visió detallada dels aspectes conceptuals i pràctics de les noves tendències en finançament empresarial, tant des d’una perspectiva professional com de recerca.

Tweet