PRESENTACIÓ

IX Congrés d’ACCID i UPF-BSM
La Informació Corporativa i el Controlling post-COVID-19

L’ACCID, organitza el Novè Congrés Català de Comptabilitat i Direcció, que tindrà lloc els dies 3 i 4  de juny de 2021 a la UPF Barcelona School of Management.

El Congres i les Jornades ACCID són l’esdeveniment anual de referència en matèria de Comptabilitat i Direcció, que tenen com a objectiu reunir a professionals independents, acadèmics, directius i responsables d’aquestes matèries en els àmbits privats, públics  i organitzacions no lucratives. És una oportunitat única de divulgar, debatre, i compartir les darreres regulacions, tendències, innovacions, problemes pràctics i solucions adoptades en els àmbits de la Comptabilitat i la Direcció.

A la complexitat i incerteses dels darrers temps, aquest any s’hi afegeixen les conseqüències de la Covid tan per les persones com per les empreses i organitzacions, amb profund impacte social i de recessió econòmica. Però les crisis alhora són una oportunitat única per a assolir canvis transformadors, i també pels professionals de la comptabilitat i la direcció per a contribuir a una Informació de més qualitat, una millor Governança efectiva, a la creació de Valor, a una funció de Control integrada, que contribueixin a assolir unes organitzacions i una societat millor.

Esperem que els temes escollits, atesa la seva actualitat, mereixin l’interès dels associats, professionals i acadèmics, i contribueixin a l’actualització i millora del coneixement, sempre necessaris i encara molt més en temps tan complexos com els actuals.

Us hi esperem!

Daniel Faura
President de l’ACCID

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Tweet