PRESENTACIÓ

La Jornada ACCID, com el propi Congrés són des de fa anys l’esdeveniment de referència del nostre col·lectiu i dels nostres associats, en el que tenim l’oportunitat de compartir experiències i noves tendències en els àmbits comptable, financer i de control de gestió amb l’objectiu de ser un punt de trobada de professionals i acadèmics.

El proper mes de juny com cada dos anys, teníem previst organitzar la JORNADA ACCID. En aquesta ocasió la seu escollida era la del soci protector TECNOCAMPUS, amb qui ja veníem treballant coordinadament els darrers mesos. La situació generada per la Covid-19, l’estat d’alarma encara vigent i sobretot la preocupació prioritària per la salut de tots plegats, seguint les indicacions del l’Organització Mundial de la Salut, Ministeri de Sanitat, Govern de la Generalitat i autoritats locals, ens ha portat a prendre la decisió de substituir l’edició presencial de la VI Jornada “Noves tendències en Comptabilitat i Gestió” prevista pel 5 de juny, per un format VIRTUAL.

Aquest format no es farà el dia 5 de juny, sinó que s’estendrà en diferents sessions de durada més curta i compatible amb altres obligacions dels participants, durant els mesos de maig, juny i juliol. Es convocaran 9 webinars que es faran a través de la plataforma digital que ens proporcionarà el nostre soci protector i  entitat coorganitzadora, el Tecnocampus, i es celebraran un cada setmana entre les 17.00h i les 19.00h.

Esperem que els temes escollits, atesa la seva actualitat, mereixin l’interès dels associats, professionals i acadèmics, i contribueixin a l’actualització i millora del coneixement, sempre necessaris i encara molt més en temps tan complexos com els actuals.

Entre tots ho aconseguirem!

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Twittear