Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

21/03 Online | Conferència: “L’auge de les concentracions empresarials i la rellevància dels intangibles”

març 21, 2023 @ 5:00 pm - 6:00 pm

Enllaç a la conferència

21 de març de 2023 a les 17 h

Conferència en català

El webinar tractarà dues temàtiques relacionades: a partir de la solidesa de les grans transformacions que subjauen després de l’increment elevat de les compravendes d’empreses, es preveu que els processos de concentració empresarial segueixin en auge els pròxims anys. Així mateix, la coincidència de determinades dinàmiques en la conjuntura actual, juntament amb l’elevada densitat de pimes en el nostre entramat empresarial, accentua encara més aquesta tendència i ens duu a nivells d’activitat mai coneguts amb anterioritat. En aquest context, la pràctica de la Due Diligence resulta cada vegada més recurrent, alhora que adquireix una creixent complexitat i transcendència en la mesura en què els actius intangibles es converteixen en el principal factor que determina el valor i l’atractiu d’una companyia.

Introducció:

Dr. Josep M. Viedma, economista i president de la Comissió d’Intangibles d’ACCID i Soci fundador de M.A Fusiones y Adquisiciones.

 

 

 

Ponent:

Jordi AlberichJordi Alberich. Cofundador de M.A Fusiones y Adquisiciones. Llicenciat en ciències empresarials i MBA per ESADE.

 

 

 

 

Activitat organitzada en el marc del monogràfic de Comptabilitat i Direcció número 34  “Due Diligence: Fonaments i Aplicacions pràctiques”.

Formulari inscripció

Coorganitzat amb

Comissió de Valoració d’Empreses i Comissió d’Intangibles ACCID.

Acte organitzat per:

Mostra els detalls

Data:
març 21, 2023
Hora:
5:00 pm - 6:00 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzador

ACCID
Telèfon
934161604 ext. 2019
Correu electrònic
info@accid.org
Visualitza el lloc web de Organitzador
Lost password?