Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

VI JORNADA ACCID VIRTUAL – 25/06 Conferència: “El triple compte de resultats al 2020 i la professió comptable”

juny 25, 2020 @ 5:00 pm - 6:30 pm

L’assistència a aquesta conferència està homologada amb 1,5 hores de formació professional continuada en “Altres Matèries” per l’ICAC i per al RECC.

CONFERÈNCIA EN CASTELLÀ

El triple compte de resultats de les empreses del segle XXI és la proposta amb la que John Elkington, al 1997, va impulsar el reporting no-financer. Malgrat l’avenç en la normalització de la publicació d’informes de sostenibilitat i/o d’informes integrats per part de les empreses, els estàndards per a la elaboració d’aquesta comptabilitat encara estan en la infantesa. La continua evolució de les propostes metodològiques més acceptades i el sorgiment de noves ho demostra. La professió comptable és clau en els processos de desenvolupament dels estàndards per generar informació econòmica relacionada amb la sostenibilitat, per tal de facilitar als usuaris el diagnòstic i la presa de decisions.

Es farà un repàs de les fites que han marcat el desenvolupament del reporting no-financer, per arribar a la part que interpel.la la professió comptable a participar més dels processos de desenvolupament d’aquests estàndards.

Ponent:

Laura Pujol, Experta en sostenibilitat. Des de 2005 treballa, col·labora, recerca i escriu sobre reporting no-financer.

Presenta i modera:

Xavier Subirats, economista, consultor en Govern Corporatiu i Reporting, vicepresident tercer de l’ACCID i soci d’AMSEL Assessors.

 

Com accedir a la xerrada ONLINE?

El dia anterior a la conferència online, vostè rebrà un correu electrònic amb l’enllaç URL i contrasenyes per a poder accedir a la sessió ONLINE.

  • Per accedir cal identificar-se amb el nom, cognoms i adreça de correu electrònic
  • Per escoltar al ponent, abans d’accedir a la sala, ha d’activar el micròfon.
  • Un cop dins de la sala, els micròfons dels assistents han d’estar apagats durant tota l’activitat per a no interferir en les ponències.
  • Es podran fer preguntes a través del xat.

Podrà gaudir de la xerrada de la ponent i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu info@accid.org.

Mostra els detalls

Data:
juny 25, 2020
Hora:
5:00 pm - 6:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
TecnoCampus
APC
Lost password?