Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

29/03 Online | Webinar: Nova sessió per aprofundir en les novetats del Manual de Tancament Comptable i Fiscal per a PIMES

març 29, 2023 @ 5:00 pm - 6:00 pm

29 de març de 2023 a les 17 h

Conferència en català/castellà

El Manual de Tancament Comptable i Fiscal per a les PIMES tracta amb molt de detall les normes de valoració comptables i fiscals que una pime ha d’utilitzar per a fer correctament el tancament de l’exercici. A més, exposa els límits a considerar per a definir la normativa comptable aplicable i els criteris relatius en la formulació dels comptes anuals. A la sessió s’hi exposaran els canvis principals que hi ha hagut en els procediments de tancament, així com les Consultes comptables més rellevants.

La publicació s’ha actualitzat amb data de gener de 2023 i s’ha enriquit amb nous continguts respectes d’altres edicions, donat que a la col·laboració habitual de  Supercontable.com i de l’autor Manuel Rejón, aquesta revisió ha comptat amb la incorporació de membres de l’ACCID, com Francesc Gómez, i Xavier Osés, president i secretari respectivament de l’Agrupació de Professorat de Comptabilitat i Control d’ACCID (APC).

Benvinguda i introducció:

Montserrat Casanovas, presidenta de l’ACCID

Ponents:

Francesc Gómez Valls, economista. Professor titular de la Universitat Autònoma de Barcelona. Coordinador del Màster Universitari en Auditoria de Comptes i Comptabilitat de la UAB-CEC. President de l’APC de l’ACCID i membre de la junta d’ACCID.

Xavier Osés Garcia, economista, Doctor en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de Barcelona. Coordinador de la Comissió de relacions entre Comptabilitat i Fiscalitat de la ACCID. Secretari de l’Agrupació de Professorat de Comptabilitat i Control (APC) de l’ACCID.

Manuel Rejón López, economista i auditor de comptes. Professor de la Universitat Europea Miguel de Cervantes i del Màster d’Auditoria de la Universitat de Granada.

 

Activitat organitzada en el marc del “Manual de Tancament Comptable i Fiscal per a Pimes (Revisió gener 2023)”

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Acte organitzat per:

 

Mostra els detalls

Data:
març 29, 2023
Hora:
5:00 pm - 6:00 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya
Lost password?