Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

VI JORNADA ACCID VIRTUAL – 18/06 Conferència: “L’impacte de la COVID-19 en la contractació pública”

juny 18, 2020 @ 5:00 pm - 7:00 pm

CONFERÈNCIA EN CASTELLÀ

La difícil situació generada per la crisi sanitària de la Covid 19 i la consegüent declaració de l’estat d’alarma ha obligat a les entitats del sector públic a gestionar en circumstàncies adverses, i, en particular, amb especial incidència en l’àmbit de la contractació pública. Publicitat, lliure concurrència, igualtat de licitadors… principis bàsics de la contractació pública que han cedit enfront de les excepcionals circumstàncies i la situació de les quals analitzarem en el present webinar.

El recurs, correcte o incorrecte, a la contractació d’emergència, la suspensió dels contractes d’impossible execució, la represa i les indemnitzacions, l’impacte en el pla anual de contractació, i la necessitat de recórrer a la contractació pública com a eina estratègica per a sortir de la crisi econòmica que s’aveïna, seran només alguns dels temes que s’analitzaran, des d’una perspectiva pràctica i amb un enfocament de futur.

Ponent:

Mª Concepción Campos Acuña, Doctora en Dret i Secretaria d’Administració Local, codirectora de la Xarxa Localis, Acadèmica corresponent de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació d’Espanya.

Presenta i modera:

Aurora Corral, Presidenta del Consell de Col·legis SITAL de Catalunya.

 

Com accedir a la xerrada ONLINE?

El dia anterior a la conferència online, vostè rebrà un correu electrònic amb l’enllaç URL i contrasenyes per a poder accedir a la sessió ONLINE.

  • Per accedir cal identificar-se amb el nom, cognoms i adreça de correu electrònic
  • Per escoltar al ponent, abans d’accedir a la sala, ha d’activar el micròfon.
  • Un cop dins de la sala, els micròfons dels assistents han d’estar apagats durant tota l’activitat per a no interferir en les ponències.
  • Es podran fer preguntes a través del xat.

Podrà gaudir de la xerrada de la ponent i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu info@accid.org.

Mostra els detalls

Data:
juny 18, 2020
Hora:
5:00 pm - 7:00 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
TecnoCampus
APC
Lost password?