Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

03/10 “Com millorar els informes empresarials: Regles i guies d’estil per al disseny d’informes i presentacions empresarials: els estàndards internacionals IBCS®” – Presentació de la RCD Núm. 24 “Noves tendències en Controlling”

octubre 3, 2018 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Com podem millorar els informes que preparem per als nostres clients? Com utilitzar les millors practiques pel que fa a visualització de gràfics i taules de dades?  Els International Business Communication Standards (IBCS®), els estàndards internacionals de comunicació empresarial, donem resposta a aquestes qüestions i poden tenir un impacte positiu en els negocis. És difícil imaginar que cada compositor, des de Mozart a Gershwin, hagués utilitzat una notació musical diferent. En aquest cas, com podrien els músics interpretar de manera instantània la partitura? Moltes professions —penseu, per exemple, en l’enginyeria o l’arquitectura— utilitzen sistemes de representació de les dades estandarditzada per tal de comunicar les seves enormes quantitats d’informació de forma ràpida i clara.

No obstant això, en els negocis existeix una plètora de maneres de presentar informes i quadres de comandament, fins i tot dins d’una mateixa companyia. Imagineu, en canvi, que tinguéssim un patró reconegut que ens permetés comprendre immediatament el context i la informació empresarial. D’això tracta els IBCS®: resultats millors, més ràpids i amb menor cost en tots els estadis del procés de presa de decisions mitjançant l’ús d’estàndards en els informes.

En aquesta conferencia  es relacionaran  les regles necessàries per a una clara i fidel comunicació empresarial.

Representant de l’entitat:

José Amate i Miralles, Tècnic Tributari i Membre de la Comissió de Formació de l’APttCB

Ponents:

Xavier Subirats, economista,  membre del  Comitè Permanent CEC i Vicepresident 3r ACCID, President del REC-Catalunya, IBCS ® Certified Consultant per a  Espanya (Top 3 al Ranking Global de consultors IBCS® per difusió de les millors pràctiques en Reporting).

Sergi Pizarro, economista, Màster en Fiscalitat UPF, IBCS ® Certified Consultant para España.

Hora: 17:00
Lugar: Seu APttCB – ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE TÈCNICS TRIBUTARIS DE CATALUNYA I BALEARS C/ Lepanto 235 08013 Barcelona

Més informació:

Tots els assistents a la conferència rebran un exemplar gratuït del monogràfic  ”Noves tendències en controlling” ,  per gentilesa de l’ACCID

Mostra els detalls

Data:
octubre 3, 2018
Hora:
5:00 pm - 7:00 pm

Recinte

Sede APttCB
C/ Lepanto 235
Barcelona, 08013 España
+ Mapa de Google
Lost password?