Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

27/04 Conferència ONLINE (Webinar): “La crisi del COVID-19 pot accelerar l’arribada de la moneda fiduciària digital (CBDC)”

abril 27, 2020 @ 6:00 pm - 7:30 pm

CONFERÈNCIA EN CASTELLÀ

En el moment de major incertesa i crispació de la crisi del COVID-19 enfront d’uns mercats en continu descens i uns estats gestionant mesures d’urgència per a salvar a l’economia dels impactes de la pandèmia, el partit Demòcrata dels Estats Units ha sorprès a tots amb una proposta transgressora: la creació d’un ‘dòlar digital’ i l’establiment de ‘wallets’ digitals en dòlars. Aquesta proposta inevitablement es converteix en un globus sonda per a la indústria de les criptomonedas i blockchain, especialment per als partidaris d’emetre monedes fiduciàries digitals des dels bancs centrals de tot el món. Les Central Bank Digital Currencies o CBDC són monedes fiduciàries digitals, que a diferència de bitcoin i altres criptoactivos, estan emeses per un banc central i recolzades per un govern.

Luz Parrondo donarà les claus d’aquesta proposta fent esment a l’article que va publicar recentment.

Ponent:

Luz Parrondo, Directora del Postgrau Blockchain i altres DLT, UPF BSM. Coordinadora del monogràfic “Blockchain, bitcoin i criptomonedes”, ACCID.

 

Com accedir a la xerrada ONLINE?

El dia anterior a la conferència online, vostè rebrà un correu electrònic amb l’enllaç URL per a poder accedir a la sessió ONLINE.

  • Per accedir cal identificar-se amb el nom i adreça de correu electrònic
  • Una vegada dins, cal seleccionar l’opció de “Llamar con mi ordenador” per activar el so correctament. 
  • Els micròfons dels assistents han d’estar apagats durant tota l’activitat per a no interferir en les ponències. Es podran fer preguntes a través del xat. 

Podrà gaudir de la xerrada de la ponent i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu info@accid.org

Mostra els detalls

Data:
abril 27, 2020
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
World Compliance Association
Lost password?