Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

26/03 Conferència: “La blockchain, una oportunitat per a l’auditor”

març 26, 2019 @ 4:00 pm - 5:30 pm

L’arribada de la blockchain planteja molts interrogants als profes­sionals de l’auditoria i del món comptable. Aspectes com les repercus­sions que tindrà la tecnologia blockchain en la professió d’auditoria o com comptabilitzar les criptomonedes són aspectes que encara estan sotmesos a estudis i a debat. No obstant això, la blockchain també suposa l’aparició d’oportunitats que facilitaran i provocaran canvis en l’exercici de la professió d’auditoria; amb la blockchain, de moment, estan garantides la seguretat i la transparència de les transaccions. Dos dels aspectes que més preocupen a l’auditor quan realitza la seva funció.

En la conferència explicarem les noves oportunitats que la blockchain comportarà per a la professió auditora i el tractament comptable que, d’acord amb la normativa comptable de l’ICAC i la de les directives comunitàries, han de tenir les criptomonedes. Per aca­bar, farem un balanç de les conseqüències que l’arribada de la block­chain té en l’exercici de la pràctica auditora i el món comptable.

Ponent:

Teresa Mª Monllau Jaques, Auditora de comptes , Professora del departament d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra, Vicedecana de la Facultat d’Economia i Empresa.

Representant seu:

Ramon M. Soldevila de Monteys,  Auditor de comptes, Professor de la Universitat Abat Oliba CEU.

Lloc:

Universitat Abat Oliba CEU
C/ Bellesguard 30
08021 Barcelona

Tots els assistents a la conferència rebran un exemplar gratuït del monogràfic:
“Blockchain, bitcoin i criptomonedes”

 

Mostra els detalls

Data:
març 26, 2019
Hora:
4:00 pm - 5:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzador

ACCID
Telèfon
934161604 ext. 2019
Correu electrònic
info@accid.org
Visualitza el lloc web de Organitzador
Lost password?