Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

23/10 Presentació del monogràfic Finanzas y controlling internacionales i Conferència “Propuesta de sistema de gestión integral y reporting de indicadores”

octubre 23, 2018 @ 6:30 pm - 8:30 pm

L’aplicació d’un sistema de gestió per a un entorn internacional comporta la integració coordinada dels principals elements d’informació i de centres de responsabilitat per a una organització constituïda com a grup, als diferents països en els quals realitza la seva activitat.

L’objectiu últim ha de ser assegurar la translació directa i continuada de l’estratègia empresarial fixada per la Direcció fins als equips humans, responsables de les diferents unitats de negoci i àrees, no importa on aquestes se situïn. La particularitat en l’entorn multinacional radica en una sèrie de factors de naturalesa econòmica i humana que no apareixen en un entorn domèstic i centralitzat, que poden implicar certa problemàtica que ha de ser anticipada i gestionada. En la conferència es tractaran els diferents elements que componen el sistema de gestió en l’entorn multinacional, a través de l’exemple pràctic i la seva aplicabilitat sobre una empresa en qüestió.

Intervenen:

Francisco Gracia, president d’Economistas Contables del Consejo General de Economistas de España (EC-CGE)

Marcos Antón, director executiu d’Economistas Contables del Consejo General de Economistas de España (EC-CGE)

Ponent:

Lorenzo Escobar, actual CFO del Grupo Lledó, amb amplia formació en universitats i escoles de negoci de reconegut prestigi. Llicenciat en Direcció d’Empreses per ICADE i Màster en Direcció Financera i Control de Gestió per l’Instituto de Empresa (IE), amb obtenció del certificat CCA (Chartered Controller Analyst) i participant habitual en debats i ponències sobre la funció financera.

Mostra els detalls

Data:
octubre 23, 2018
Hora:
6:30 pm - 8:30 pm

Recinte

Consejo General de Economistas de España (EC-CGE)
Nicasio Gallego, 8
Madrid, MADRID 28010 Espanya
Telèfon
91 432 26 70
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzadors

ACCID
Consejo General de Economistas de España
Lost password?