Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

22/11 Conferència ONLINE (Webinar): “IBCS, Estàndard de Reporting Empresarial i Visualització de la Informació. Aproximació al contingut del reporting financer”

novembre 22, 2021 @ 6:00 pm - 7:30 pm

CONFERÈNCIA EN CASTELLÀ

Els Estàndards IBCS (International Business Comunication Standards) són propostes pràctiques per al disseny del reporting empresarial d’acord amb criteris d’excel·lència en la visualització de la informació. Es comentaran aspectes de percepció, significat i estructura de la informació. Entre altres, la selecció de tipus de gràfics i taules així com criteris per optimitzar la comparació de les dades dels estats financers.

Els informes de caràcter financer s’han estès més enllà de l’àmbit purament intern, a més de la pròpia direcció general de la companyia existeixen altres demandants d’aquesta informació financera a l’hora de poder avaluar la situació de la societat: accionistes, entitats bancàries, etc. Cada vegada més, la informació que es reporta s’encamina a donar una major transparència a fi de poder determinar una adequada valoració dels riscos que pren la companyia i com són afrontats a fi de comprendre com s’obté aquest augment de valor perseguit per l’accionista o bé la capacitat d’atendre les seves responsabilitats financeres.

 

Ponents:

Xavier Subirats, economista. Soci d’AMSEL Assessors. Vicepresident primer d’ACCID. Ex-Vicedegà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

José Sanfeliu Ribot, economista. Soci director de JM GAY Y SANFELIU AUDITORES, S.L. Professor del Centre d’Estudis Financers (CEF).

 

Com accedir a la xerrada ONLINE?

Abans de l’acte rebrà un correu electrònic amb l’enllaç per a poder accedir a la sessió ONLINE en streaming per Youtube.

Podrà gaudir de la xerrada dels ponents i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu comunicació@accid.org

Mostra els detalls

Data:
novembre 22, 2021
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
CEF
Lost password?