Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

19/04 Online | Webinar: “Due Diligence des d’una perspectiva legal”

abril 19, 2023 @ 5:00 pm - 6:00 pm

19 d’abril de 2023 a les 17 h

Comissió de Comptabilitat (conjunta CEC-ACCID). Conferència en castellà

Una de les qüestions clau per determinar l’èxit o el fracàs d’una operació de compra d’empreses per part de tercers, així com d’inversions significatives en negocis no controlats pels futurs inversors, és la realització, prèviament, de la Due Diligence de l’empresa que és objecte de compra o d’inversió. L’inversor encarrega a tercers aliens a la negociació fer un examen de la situació de la companyia que s’adquirirà o en què s’invertirà.

La revisió legal de l’empresa haurà de permetre comprovar que la situació descrita pels venedors es correspon amb la que realment s’adverteix després de l’estudi detallat de la companyia, cosa que permetrà a l’inversor tenir una radiografia precisa de l’empresa en la qual invertirà. Al webinar es tractarà de les qüestions societàries, fiscals, contractuals, les relacionades amb l’administració així com dels procediments judicials, les sancions i les reclamacions, és a dir, el tractament legal de la Due Diligence.

Benvinguda i introducció

– Martí Garcia, vicepresident de la Comissió de Comptabilitat (conjunta CEC-ACCID)

Ponents:

Marcos Jiménez de Parga, advocat, especialitzat en Dret Mercantil i Societari. És soci del Departament Mercantil del Despatx DiG Advocats, especialitzat en l’assessorament legal a empreses i particulars. Amb experiència als àmbits contractuals i d’operacions societàries i mercantils en general.

Francisco José Vinaches, advocat, especialitzat en Dret Fiscal, Tributació i Herències. És soci responsable del Departament Fiscal de DiG Advocats, amb experiència en l’assessorament a pimes i empreses familiars per facilitar la transició generacional, amb un èmfasi especial en els impactes fiscals i personals que això pugui produir en els membres de les famílies.

Formulari d’inscripció

Conferència en el marc de la Revista de Comptabilitat i Direcció ACCID nº 34 sobre Due Diligence: Fonaments i Aplicacions Pràctiques.

Acte organitzat per:

 

 

Mostra els detalls

Data:
abril 19, 2023
Hora:
5:00 pm - 6:00 pm
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.coleconomistes.cat

Organitzadors

ACCID
Col.legi d’Economistes de Catalunya
Lost password?