Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

24/03 – Conferència ONLINE WEBINAR: “El cercle del creixement proactiu: Accelera els teus resultats, aporta valor i deixa llegat”

març 24, 2020 @ 6:00 pm - 7:30 pm

El creixement és una de les mostres més clares de l’èxit d’una organització i les empreses «gasela» són aquelles que aconsegueixen unes altes cotes de creixement sostingut al llarg dels anys. Aquestes empreses generen molta més ocupació que la resta i proporcionen uns rendiments elevats als seus accionistes. Els principals factors que expliquen el seu èxit són l’obtenció d’uns avantatges competitius basats en l’aposta pels recursos humans, la innovació, la internacionalització, l’excel·lència en els processos i una política financera conservadora.

En aquesta sessió l’Oriol López porta al terreny de joc aquests comportaments que les fan especials, perquè qualsevol empresa pugui accelerar el seu creixement i convertir-se en «gasela», de la mà de factors com l’estratègia, el talent, les finances, la innovació, les operacions, el màrqueting o la successió, entre d’altres. Tant per als que dirigeixen un negoci petit com per als que estan en una fase de creixement sostingut, aquesta sessió mostra quins són els propers passos a donar, ja siguin dirigits a augmentar la facturació o a fer el negoci menys depenent de l’emprenedor i, per tant, més valuós i preparat per al creixement exponencial i la successió.

Ponent:

Oriol López, Assessor d’empreses. Llicenciat en econòmiques. Auditor de Comptes.

Com accedir a la xerrada ONLINE?

Un dia abans de la sessió, dilluns dia 23 de març, vostè rebrà un correu electrònic amb l’enllaç URL per a poder accedir a la sessió ONLINE.

  • Per a accedir cal identificar-se amb el nom i adreça de correu electrònic
  • Una vegada dins, cal seleccionar l’opció de “Llamar con mi ordenador” per a activar el so correctament. 
  • Els micròfons dels assistents han d’estar apagats durant tota l’activitat per a no interferir en les ponències. Es podran fer preguntes a través del xat. 

Podrà gaudir de la xerrada de les ponents i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu info@accid.org

 

Tots els assistents a la conferència poden adquirir el llibre de l’autor
CREIX I PROSPERA
a la web d’ACCID

Mostra els detalls

Data:
març 24, 2020
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
World Compliance Association
Lost password?