Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

18/09 Conferència: “Adaptació de la Llei de prevenció de blanqueig de capitals i la seva incidència en les activitats professionals d’assessoria”

setembre 18, 2019 @ 7:00 pm - 8:30 pm

La Llei 10/2010 de prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme, ha sofert recentment una modificació important mitjançant l’RDL 11/2018 que obliga a determinats subjectes, a més de les pròpies que la Llei ja de per si mateix imposa, a unes noves obligacions registrals.

Ara, a més de les ja conegudes obligacions de diligència deguda i reforçada, titularitat real, seguiment dels negocis, etc. obliga a la inscripció en el Registre Mercantil i dipòsit de certa informació, tant si s’actua com a persona jurídica o com física, d’activitat professional.

Un dels col·lectius subjectes obligats són els enumerats en l’article 2, lletra m: Auditors de comptes, comptables externs o assessors fiscals.

En aquesta conferència farem un recordatori de la Llei i el seu reglament així com de les modificacions hagudes en l’RDL i la seva incidència en aquests obligats.

Ponent:

Josep Lluis Giral i Tricas, Graduat en Direcció Financera i Comptabilitat. Expert Comptable Acreditat REC i AECA. Tècnic Tributari. Membre del Gabinet d’Estudis de l’APTTCB i membre de la Comissió de Comptabilitat de Gestió ACCID.

Lloc:

Centre d’Estudis Financers (CEF)
Carrer Gran de Gràcia, 171
08012, Barcelona

 

Mostra els detalls

Data:
setembre 18, 2019
Hora:
7:00 pm - 8:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
CEF
Lost password?