Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

17/01 Webinar: “Mesura i gestió de l’impacte social de les organitzacions. Què és i què se n’espera”

gener 17 @ 5:00 pm - 6:00 pm

17 de gener de 17 a 18 hores

Activitat coorganitzada per l’ACCID i l’Associació Professional Per al Desenvolupament Organitzacional (APDO)

 

Cada vegada són més les organitzacions que s’interessen per l’impacte de les accions que posen en marxa, sigui positiu o negatiu, en les persones i el planeta en què vivim. L’impacte social serà l’eix del webinar previst per al proper dia 17 de gener “Mesura i gestió de l’impacte social de les organitzacions”. A la conferència s’explicarà què és l’impacte social d’una organització, en què consisteix, què se n’espera, quines són les referències actuals per al reporting de l’impacte social  i quin paper hi juga l’auditoria.

En un principi, eren les entitats de caràcter social les més interessades en la mesura de l’impacte social. Avui ha transcendit i preocupa tots els sectors, des d’inversors a empreses, organitzacions socials, administracions públiques i entitats filantròpiques, entre molts altres. Amb aquesta tendència implantada a Espanya, la mesura i la gestió de l’impacte social té més interès que mai i les organitzacions experimenten amb metodologies per verificar si les seves accions tenen l’impacte desitjat.

Al mateix temps, s’intenta evitar que aquestes pràctiques no siguin un mer exercici d’“impact washing”, i que serveixin de base per a una gestió estratègica optimitzada de les organitzacions.

Introducció i moderació

Joaquim Rabaseda. Membre de la Junta de Govern de l’ACCID. Catedràtic de Comptabilitat de la Universitat de Girona.

Ponents

Bernardo Garcia. Doctor en Ciències Econòmiques y Empresarials i Màster en Gestió Avançada per la Universitat de Deusto. Consultor sènior a Stone Soup Consulting (B Corp), avaluador d’impacte social acreditat per Social Value International, avaluador d’Euskalit (Agència Basca per a la gestió de la qualitat) en gestió de la qualitat. Coautor del primer estudi sobre l’estat de la qüestió del mesurament i la gestió de l’impacte social a Espanya, “Llums i ombres del mesurament de l’impacte social a Espanya”.

Sophie Robin. Llicenciada en Relacions Internacionals, màster en Estudis Globals i internacionals, màster en Business Administration and Management. Confundadora d’ Stone Soup Consulting. Ha participat en el treball de Mesura i Gestió d’Impacte amb grans organitzacions de tots els sectors, des de la Fundació EDP, Microbank, Eleva Capital, ESADE, Escoles Jesuïtes, Fundació Daniel i Nina Carrasso fins la la Fundació BMW.

Amb la participació de:

Xavier Pladevall. Economista i advocat. CEO d’Acció Preventiva i d’Europreven. President d’APDO

Manuel Egea. Economista. Llicenciat en Ciències Empresarials i ADE. Graduat en Alta Direcció PADE. IESE. President d.h. d’APDO

Formulari inscripció

Mostra els detalls

Data:
gener 17
Hora:
5:00 pm - 6:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
www.accid.org

Organitzador

ACCID
Telèfon
934161604 ext. 2019
Correu electrònic
info@accid.org
Visualitza el lloc web de Organitzador
Lost password?