Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

14/12 Conferència Webinar ON LINE: “La integració dels aspectes socials i mediambientals en el quadre de comandament integral”

desembre 14, 2022 @ 4:00 pm - 5:00 pm

14 de desembre de 2022 a les 16.00h

Actualment, moltes empreses es troben amb la necessitat d’adaptar les seves eines de control de gestió a la sostenibilitat empresarial (ESG, en anglès), per tal de comprovar si l’empresa està complint amb l’estratègia i els objectius establerts. Una de les eines de control de gestió més utilitzades per les empreses és el quadre de comandament integral (QCI).

En aquesta conferència explicarem com es poden integrar les dimensions socials i mediambientals en el QCI, i presentarem diversos exemples pràctics d’empreses que ja han passat per aquest procés.

Una eina de gestió de gran utilitat per a les organitzacions que necessiten implementar la seva estratègia, és el quadre de comandament integral (QCI). Més recentment, davant la necessitat d’enriquir l’estratègia empresarial amb aspectes com els Objectius de Desenvolupament Sostenible, s’ha fet imprescindible actualitzar els components del QCI amb la dimensió social i mediambiental.

L’objectiu d’aquesta sessió és exposar com es pot adaptar el QCI a aquestes noves dimensions, perquè continuï sent una eina útil per a la gestió d’empreses sostenibles.

Benvinguda:

Carme Elena, Membre de la Comissió Fiscal i Comptable  del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

Ponent:

Ramon Bastida, Associate Professor de comptabilitat i finances de la UPF Barcelona School of Management i economista

Cloenda:

Montserrat Casanovas, Presidenta d’ACCID

 

Sota el marc del nou volum de la Revista de Comptabilitat i Direcció ACCID nº 33 sobre “Informació i gestió ESG” i la Càtedra de Transparència i Control ACCID i UPF Barcelona School of Management

Formulari inscripció

Acte organitzat per:

Mostra els detalls

Data:
desembre 14, 2022
Hora:
4:00 pm - 5:00 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Lost password?