Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

10/12 Conferència ONLINE (Webinar): “Consolidació financera i automatització: de la teoria a la pràctica amb DATEV Consolidation”

desembre 10, 2021 @ 12:00 pm - 1:30 pm

CONFERÈNCIA EN CATALÀ

Des del segle passat una de les formes més usuals de creixement empresarial ha estat la creació de grups d’empreses. Això ha implicat un repte a nivell comptable ja que la imatge fidel d’un grup no era el mateix que l’agregació de les reflectides per les components. La consolidació comptable ha respost adequadament en aquest repte. Actualment, amb la globalització i moviment de capitals, aquest procés s’ha accelerat i cada cop més, fins i tot, s’ha expandit al món de le pimes. L’automatització del procés i l’obtenció d’informació actualitzada són els elements fonamentals per portar-lo a terme.

En aquesta diversitat, la modelització de dades procedents de diversos orígens amb estructures diferents cap a una conversió unificada, homogènia i fiable per al desenvolupament de les etapes de la consolidació, aconsella l’automatització de totes les fases que no exigeixen la participació necessària del professional comptable. Tal enfocament elimina errors, aporta uniformitat en l’evolució temporal i rendibilitza processos al reutilitzar coneixements.

A la segona part de la sessió, s’exposarà com la teoria de la consolidació pot materialitzar-se en una solució pràctica mitjançant una eina de programari especialitzada.

 

Ponents:

Antonio Somoza, professor de la Universitat de Barcelona.

Joan Ballesteros, Director Técnic de SINFOPAC Internacional.

 

Com accedir a la xerrada ONLINE?

Abans de l’acte rebrà un correu electrònic amb l’enllaç URL i contrasenya per a poder accedir a la sessió ONLINE.

  • Per accedir cal identificar-se amb el nom, cognoms i adreça de correu electrònic. 
  • Per escoltar als ponents, abans d’accedir a la sala, ha d’activar el micròfon.
  • Un cop dins de la sala, els micròfons dels assistents estaran apagats durant tota l’activitat per a no interferir en les ponències.
  • Es podran fer preguntes a través del xat de preguntes i respostes o amb el botó d’aixecar la mà per a intervenir amb veu.

Podrà gaudir de la xerrada dels ponents i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu comunicació@accid.org

 

▷ 【 DATEV Consolidation 】Información, Reseñas y Precios | 2021 |

Mostra els detalls

Data:
desembre 10, 2021
Hora:
12:00 pm - 1:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
SINFOPAC
Lost password?