Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

07/06 Online | Webinar: “El balanç social: una peça clau en la reconstrucció econòmica des d’una mirada transformadora”

juny 7, 2023 @ 5:00 pm - 6:00 pm

Vegeu la sessió enregistrada a Youtube

7 de juny de 2023 a les 17 h

Conferència en català

El Balanç Social és una eina de rendició de comptes i mesura quin és l’impacte social, ambiental i de bon govern que la Xarxa d’Economia Solidària (XES) posa a disposició de les empreses i de les entitats per avaluar de forma sistemàtica, objectiva i periòdica tota organització que vulgui ser socialment responsable.  Aquest serà l’eix de la sessió Online que tindrà lloc el proper dimecres 7 de juny a les 17 hores, organitzada per l’ACCID i l’Associació Professional per al Desenvolupament Organitzacional (APDO).

Les característiques que s’avaluen són democràcia, gènere, igualtat, compromís ambiental, compromís social i qualitat laboral. En un context de reconstrucció econòmica, el Balanç Social pot contribuir a fer que es faci des de la mirada transformadora que es reclama des de l’Economia Social i Solidària (ESS) i que el teixit empresarial de l’ESS, i les pràctiques que el defineixen, ocupin un rol central.

El Balanç Social, a més de permetre una mirada crítica pel que fa a l’entitat i a l’agregat, és també una certificació que incorpora una avaluació de totes les entitats que l’omplen i una auditoria per tal de comprovar la veracitat de les dades.

Benvinguda i introducció

  • Eva Aldeguer. Economista, Auditora Censora Jurada de Comptes, amb experiència en auditoria, actuacions forenses en l’àmbit judicial i assessorament econòmic. Secretària de la Junta Directiva de l’ACCID.

Ponents:

  • Rubèn Suriñach. Economista, màster en economia ecològica i ecologia política i auditor social a la Xarxa d’Economia Solidària.
  • Xavier Pladevall. Advocat, CEO d’Acció Preventiva i d’Europreven, president d’APDO.
  • Manel Egea. Economista, llicenciat en Ciències Empresarials i ADE, Graduat en Alta Direcció PADE IESE, president honorífic d’APDO

Formulari inscripció

 

Conferència en el marc de:

la Revista de Comptabilitat i Direcció ACCID nº 32 “Mesura i gestió de l’impacte social de les organitzacions”

i la Guia Tècnica per a l’elaboració del Balanç Social

 

Acte organitzat per:

     

 

 

Mostra els detalls

Data:
juny 7, 2023
Hora:
5:00 pm - 6:00 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
APDO
Lost password?