Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

06/07 Conferència ONLINE (Webinar): “Claus Europees per a l’harmonització de la Informació no Financera o en matèria de Sostenibilitat”

juliol 6, 2022 @ 12:00 pm - 1:30 pm

CONFERÈNCIA EN CASTELLÀ

Acte organitzat per la Comissió de Comptabilitat (Comissió conjunta CEC-ACCID) sota el marc de la nova Revista de Comptabilitat i Direcció ACCID nº 33 sobre “Informació i gestió ESG”.

FORMACIÓ HOMOLOGADA:

Auditors de Comptes (ICAC): 1,5 hores

Experts Comptables acreditats (RECC): 1,5 hores

Per poder gaudir de l’homologació caldrà realitzar i superar un test sobre la matèria de la sessió en el termini sol·licitat

 

Actualment estem immersos en un procés de normalització i debat sobre la revelació d’informació empresarial en matèria de sostenibilitat, o també anomenada informació no financera. Europa està liderant l’harmonització de les normes en l’àmbit de la ESG a través del EFRAG i els PTF creats a aquest efecte, la qual cosa al seu torn ha estat un detonant global. Davant aquests canvis és necessari posar de manifest les especificitats de les pimes, i el paper que jugarà la professió sobre aquest tema. Els despatxos petits i les signatures mitjanes de professionals seran la referència en el camí cap a la informació en matèria de sostenibilitat de les pimes, per això en aquest treball hem desenvolupat la labor que s’està fent des de les corporacions, el Consell General d’Economistes, i al seu torn la EFAA for SMEs, per a convertir-se en l’adequat altaveu de les pimes i els seus professionals de capçalera.

 

Benvinguda i modera:

Martí Garcia, president de la Comissió de Comptabilitat (Comissió conjunta CEC-ACCID).

Presentació:

Luis Piacenza, soci de l’àrea de Consultoria i Director d’Operacions de Crowe Spain. Coordinador de la Revista de Comptabilitat i Direcció núm. 33 de l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció).

Ponents:

Salvador Marín Hernández, president de l’European Federation of Accountants and Auditors for SMEs (EFAA for SMEs). Director del Servei d’Estudis del Consejo General de Economistas.

Esther Ortiz Martínez, vicepresidenta del Registre d’Economistas Contables del Consejo General de Economistas (EC-CGE). Membre de l’Accounting Expert Group de la EFAA (European Federation of accountants and auditors) for SMEs i del PTF-NFRS i ESRS del European Financial Reporting Advisory Group (EFRAG).

 

ENLLAÇ D’INSCRIPCIÓ

 

Com accedir a la xerrada ONLINE?

Abans de l’acte rebrà un correu electrònic amb l’enllaç Zoom per a poder accedir a la sessió ONLINE.

Podrà gaudir de la xerrada dels ponents i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu comunicació@accid.org

 

     

Mostra els detalls

Data:
juliol 6, 2022
Hora:
12:00 pm - 1:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
Comissió de Comptabilitat (Comissió conjunta CEC-ACCID)
Lost password?