Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

04/12 Conferència Noves obligacions en prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme

desembre 4, 2018 @ 4:00 pm - 5:30 pm

En aquesta sessió s’abordaran les novetats introduïdes per la transposició de la Quarta Directiva Europea en aquesta matèria, a través del RD 11/2018 que modifica la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme. S’explicaran les modificacions introduïdes en les obligacions que ja havien de complir, així com també les noves obligacions establertes com pot ser l’establiment d’un canal de denuncies anònim o la inscripció obligatòria al Registre Mercantil.

La sessió pretén ser un mecanisme perquè el subjecte obligat pugui conèixer les noves obligacions que ha de complir, així com també una via per poder resoldre els dubtes envers aquesta matèria.

Representant:

Amadeu  Morros, Corresponsable de la sectorial d’assessors de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Daniel Faura, president de l’ACCID.

Ponents:

Núria Viladrich Genís, Directora de TARINAS CONSULTING & LEARNING, empresa especialitzada en la Prevenció del Blanqueig de Capitals des de l’any 2010. Advocada experta en Prevenció del Blanqueig de Capitals. Experta Externa registrada al SEPBLAC.

Gemma Ramoneda García, Responsable del departament de Prevenció del Blanqueig de Capitals a TARINAS CONSULTING & LEARNING. Assessora jurídica experta en Prevenció del Blanqueig de Capitals. Experta Externa registrada al SEPBLAC.

Edgar Sánchez Martínez, Advocat expert en Prevenció del Blanqueig de Capitals. Consultor sènior en PBC/FT.

Lloc:

Mostra els detalls

Data:
desembre 4, 2018
Hora:
4:00 pm - 5:30 pm
Lloc web:
www.accid.org

Organitzadors

ACCID
Unió Empresarial de l’Anoia
Lost password?